dijous, 2 de gener del 2014

Presentació del projecte d'innovació educativa a través de les TIC

Aquest nou any, el començo fent una entrada respecte al nostre treball grupal de l'assignatura, el qual el realitzo amb l'Esther, la Nídia i la Laia. El projecte d'innovació educativa a través de les TIC que hem realitzat rep el nom de "Experiència Audiovisual a un CRAE. El Lipdub" i com bé indica el títol, la temàtica d'aquest projecte gira entorn a l'elaboració d'un lipdub a un CRAE, a partir del qual es pretén treballar aspectes com la competència digital, el treball en equip o habilitats socials, entre d'altres. Sense oblidar-se el fet de que mitjançant el projecte es preten apropar la realitat d'aquests infants i adolescents al seu context social, per tal de que aquest es vinculi i treballi conjuntament amb aquests centres residencials a fi d'oferir el millor als infants i adolescents que hi resideixen.

Si voleu saber-ne més, us deixo l'enllaç de la pàgina web que hem creat. Esperem que tingueu curiositat i gaudiu del nostre projecte. 

1 comentari:

  1. Volia fer comentaris a la wiki però no em deixa. Per a que al menú surtin les pàgines en un altre ordre s'ha de treure l'opció organitzar la navegació automàticament...al menú en "Modificar disseny del lloc"

    ResponElimina